Facebook Reviews

Reviews

EEiPhone 手機維修站
5.0
Based on 211 reviews
powered by Facebook
Fung Siu
Fung Siu
2020-09-03T15:18:57+0000
very good and very fast~
Tting Hung
Tting Hung
2020-08-24T10:09:24+0000
多謝師父拯救我😭😭原本部iPhone... 爆mon,搵左另一間維修中心幫手整,但整完部機都係唔得,跟住佢就話係我本身部機有問題😑😑😑我當然唔信啦所以搵左EEiPhone 幫手,佢好好,義務幫我睇部機,再重裝就無restart 個問題啦~~😆😆整手機真係唔好搵啲半桶水師父😵😵😵read more
Long-tin Cheung
Long-tin Cheung
2020-08-23T05:16:51+0000
多謝師傅幫手整返部電話,原本諗住放棄唔整要再花費換新機。而且師傅仲早早在約定地... 等我(遲坐一班巴士),整機仲好有心證明左壞嘅零件,還有收費相宜, 值得推薦!👍read more
Stephanie Lui
Stephanie Lui
2020-07-26T17:17:04+0000
店主超好!凌晨12:45 都出黎幫忙整我部機,又快手,幾分鐘就整好我部iPhone x 既相機了... ,而且仲好好傾Tim 😂屯門人整iphone一定要搵佢地呀 ~read more
黃嘉浩
黃嘉浩
2020-07-21T09:58:19+0000
快、靚、正👍🏻👍🏻👍🏻🤓收費合理嘅經驗專業維修🧰值得推薦畀大家💛仲要有保... 保證read more
Fortune Hui
Fortune Hui
2020-07-06T11:57:11+0000
平快靚正,堅過石堅,iphone 換mon,15分鐘搞掂,不二之選
Green Teresa
Green Teresa
2020-06-30T12:46:14+0000
👍🏻👍🏻整機快靚正 細心 又唔亂收費 前後整左兩次 值得推介
Fuhchjn Chfg
Fuhchjn Chfg
2020-06-18T06:37:49+0000
由爆mon到整好只係相隔五個鐘,好感動!完全係快靚正😎... 師傅覆機快、手勢好、有禮貌,超級滿意,大推!read more
Majorie Lui
Majorie Lui
2020-06-07T11:17:21+0000
夜晚瞓前發現手機Mon黑左冇反應.... 本身好心急因為手機冇back up!! 見到呢個page... 所以諮詢下, 好快就有回覆! (十分有禮貌)咁ad hoc, 深夜時分都幫到我整返部手機!! Thank you!!!!read more
Stanley Chan
Stanley Chan
2020-05-21T11:26:34+0000
非常快捷專業,強力推介
Vinvinvinvin Ball Law Yau
Vinvinvinvin Ball Law Yau
2020-04-04T15:45:13+0000
夜麻麻、都吾知點攪既時候、師傅10點幾食埋個晚餐就接左我個order, 快靚正🥳🥳🥳
John Law
John Law
2020-04-02T03:03:55+0000
師傅冇得頂,極速幫我換mon。用左一排,發現有些微問題搵佢修正番都快手攪掂,值得推... read more
仇昊元
仇昊元
2020-03-30T07:05:54+0000
太勁了~速度之快 令人驚嘆非常可靠。
Riko Tang Leung
Riko Tang Leung
2020-03-15T05:30:01+0000
iPhone 7 Plus 換電..吾洗5分鐘搞掂👍🏻
Chung Carrie
Chung Carrie
2020-01-15T11:24:51+0000
收費相宜維修mon 用靚料 (之前去深水埗平價維修中招 )師父準時有禮祝生意興隆
Kin Ong
Kin Ong
2019-12-20T06:26:27+0000
I just have my iPhoneX back glass broken and they helped to fix. Speedy reply and service. And even solved my settings... problem. Highly recommended.Add oil young man!read more
Dickson Black
Dickson Black
2019-11-30T11:19:50+0000
已經係第二次幫襯。師傅準時,專業!價錢公道合理企喺度5分鐘已經換好電手藝一流,... 精彩絕倫!read more
許立青
許立青
2019-11-21T00:28:05+0000
Excellent and prompt service!Reasonable price
Sing Cheung
Sing Cheung
2019-10-31T05:54:14+0000
really nice service! and the time as well
Edith Cheang
Edith Cheang
2019-10-22T09:35:16+0000
Very responsive and professional, accept same day appointment, took 10 min to fix my phone, highly recommended 👍🏻
Hon Y Leung
Hon Y Leung
2019-10-14T07:19:33+0000
Gd technique and skills,Help me solve the problems professionally,And reply my msg very fast
Cat Ng
Cat Ng
2019-10-07T19:06:41+0000
師父仔👍🏻快靚正👏🏻強推
阿豐
阿豐
2019-10-03T05:49:00+0000
高手High hand
Siu Wah Chan
Siu Wah Chan
2019-09-25T16:29:52+0000
即約即整 整機過程唔洗5分鐘搞掂 成功救活舊機... DATA全齊仲幫我推走埋新機mon貼頑固氣泡👏read more
Thompson Lamb
Thompson Lamb
2019-09-15T05:05:36+0000
Skillful, reasonable price, fast workflow with good work ethic! Finish all the work face to face! Highly recommend!!!
Arthur Mak
Arthur Mak
2019-09-08T13:11:28+0000
real 8 mins replace iphone mon
Leon Chung
Leon Chung
2019-07-27T07:36:11+0000
平靚正 快狠準 會推薦比朋友 但希望自己唔洗再幫襯😂
Nana Noodlez
Nana Noodlez
2019-07-11T13:00:54+0000
今日3pm whatsup 佢因為個mon爆左, 6pm地鐵站維修咗10分鐘搞掂..又快又方便, 價錢又合理,... 比10分同一定介紹俾朋友👍🏽read more
Faith Ho
Faith Ho
2019-07-10T17:03:50+0000
師傅無敵勁!要做你Fans! 8分鐘唔使真係比多佐! 應該開個比賽 鬥快玩Mon!
Chin Pan Chan
Chin Pan Chan
2019-06-04T12:39:55+0000
換電換mon都只係20分鐘左右,過程迅速,令人信賴,價錢公道,會向朋友推薦👍🏼
Wong Bonnie
Wong Bonnie
2019-05-29T14:50:10+0000
今日跌爆mon😢😢上網見到評語好好就pm問,果然又快又安裝得好😊
Cheung Kit Yee
Cheung Kit Yee
2019-05-28T13:53:31+0000
約左係地鐵站換後鏡頭 師傅就咁企喺度枱都唔需要就搞掂返我部機... 全程只係用左5分鐘👍🏼👍🏼👍🏼read more
Cnok Chan
Cnok Chan
2019-05-20T10:13:22+0000
Skilled, speedy, convenient location, cheap but with quality!
Melody Cheng
Melody Cheng
2019-05-07T06:42:14+0000
超高效率! 無枱都好快手...貼mon嘅speed更係睇到呆了..唔知有冇十秒
Jong Su Park
Jong Su Park
2019-05-04T00:57:42+0000
very very skilled, professional, and good service minded. Highly recommend!!
Yuen Tso
Yuen Tso
2019-04-19T16:06:27+0000
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️... ️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Serrina Cheung
Serrina Cheung
2019-04-14T06:26:53+0000
Very good!
Ruby Chung
Ruby Chung
2019-04-13T05:22:39+0000
非常專業的服務,迅速完成換mon,mon的質量十分高
Henry Tse
Henry Tse
2019-03-29T12:05:26+0000
💯幫襯過2次2次都快手細心喺地鐵站5分鐘就搞掂生意興隆!!!
劉宸愷
劉宸愷
2019-03-16T07:24:43+0000
Very efficient and skilled! Replaced my old battery in just 5-6 mins. My 6S+ is revived 😀
Sherman Wong
Sherman Wong
2019-03-15T01:08:10+0000
trustworthy👍🏻👍🏻👍🏻fix the cracked iphone 7 plus screen within 10 mins. helpful in a way that a... defect of the earpiece is identified and fixed! quick response to whatsapp and arrange meeting at place convenient to me. thanks so much 🙂read more
Violet Chung
Violet Chung
2019-03-13T09:34:37+0000
好快好靚好專業!師傅都好好人🤤再爛都會係呢到幫襯
Cherry Chow
Cherry Chow
2019-03-10T12:23:26+0000
Highly recommended. Quick and professional !
Lam Pik Yiu
Lam Pik Yiu
2019-03-03T04:06:52+0000
整咗幾次 師傅好nice同埋好快手👍🏻👍🏻
Wilson Wong
Wilson Wong
2019-02-27T07:19:37+0000
Professional, Efficient and with good manners! did the replacement in 6 minutes. Highly recommended !!!
Li Hiu Laam
Li Hiu Laam
2019-02-26T20:42:56+0000
好快搞掂 好純熟 仲包埋mon貼👍🏻👍🏻👍🏻仲會一路同你傾計... 態度好好👍🏻下次有事都會搵返呢到!read more
James Lee
James Lee
2019-02-26T14:22:10+0000
簡單講:快(預約、安排、維修快)、靚(手工靚,換咗嘅mon好似新嘅一樣)、正(價錢... 態度正)由見到面到整好係10分鐘內,而且仲inspect到塊液晶嘅感應都時得時唔得,一次過攪掂晒,絕對值得推薦👍👍👍附一張換mon加液晶前同換mon後嘅圖再次感謝師傅🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️read more
Ivann Ho
Ivann Ho
2019-02-26T12:41:58+0000
今日跌爆左個mon 跟住個friend介紹左佢比我真 的 是 太 勁 了!真係10分鐘就整好... 貼mon貼個陣1秒就貼好我全程都口擘擘望住佢兩下手就整好雖然都唔會想大家經常爆mon而要搵佢 😹但有需要既時候搵佢真係唔會有錯!read more
BoTim Lai
BoTim Lai
2019-02-24T12:38:31+0000
啱啱換完,非常穩健,莫貪街邊便宜,幫襯有良心師父。
Wai Mun
Wai Mun
2019-02-24T08:12:04+0000
準時,有禮貌,整得快,推薦!
Aggie Chung
Aggie Chung
2019-02-20T09:38:11+0000
Efficient 👍🏻👍🏻👍🏻
Tim Lau
Tim Lau
2019-02-19T09:53:50+0000
本身以為淨係爛Mon,師傅發現電話壞左液晶同埋Home制。好短時間就巳經整番好部電話,仲... 平左我😇 多謝師傅~read more
Katrina Chowkiu
Katrina Chowkiu
2019-02-02T00:50:52+0000
想整返個mon即刻whatsapp約時間十分方便 師傅講左十分鐘內整好就真係十分鐘搞掂... 唔洗放低部機就整好晒 師傅仲好專業 一拎起部機就知有咩問題 整完個mon冇色差 d色好靚 好過出面換mon既鋪頭👍🏼read more
Soya Sauce
Soya Sauce
2019-01-20T05:14:19+0000
Helpful n v efficiency
Aki Chan Eman
Aki Chan Eman
2019-01-15T16:39:08+0000
好快手整好,整完又會細心檢查,仲有保養~highly recommend 👈🏻👈🏻thank you so much James🙂
Louis Lee
Louis Lee
2019-01-05T15:24:11+0000
經常回覆,唔會問完價等好耐先有回覆師兄手勢好快,十分鐘左右就換完。價錢合理😊
Chun Kwong Lam
Chun Kwong Lam
2019-01-03T06:34:35+0000
我電話入左水,whatsapp... EEiphone,同佢地講左個問題係邊到,得到ge回覆係唔需要維修,過兩日會自己好返。好多謝佢地咁老實,我諗如果比著其他公司,一定會收我幾百蚊check 機費。祝生意興隆。read more
Kris Yu
Kris Yu
2018-12-25T07:39:08+0000
整得好快,整完同新既一樣。 順便換埋電
Erica Ca
Erica Ca
2018-12-16T03:59:33+0000
每次約都好快可以約到,而且極速搞掂,繼續安心使用部機。琴日我又有野要整,師傅竟... 因為我係舊客仔,整過好多次,所以今次破例免費幫我整🙏🏻服務一流,會介紹俾朋友同繼續幫襯👍🏻read more
Joe Chan
Joe Chan
2018-12-03T14:33:41+0000
快手,良心,見我部機無大問題幫我免費整左一整!😀
Sha Yan
Sha Yan
2018-11-30T12:20:38+0000
我第一次找他約在沙田 在我面前15分鐘內真的換好我個MON 同換左電 之後有另一個熟客找他... 他的速度令我相信他真的好專業好靠譜 我以為他在抹我手機的Mon 我沒專注望 到他還給我 說貼完啦 (15秒內貼上mon貼 ) 沒爆MON 的手機 ���(真的好讚 )read more
Vanes Cheung
Vanes Cheung
2018-11-14T16:39:22+0000
Efficient and fixed two iPhone’s screens within half hour. Spotted a tiny problem and arranged to fix it in next few... days as there is a 1-month warranty. Thanks for saving my phone from expensive AppleCare service lol. Would definitely recommend to others 👍🏻👍🏻read more
Polly Law
Polly Law
2018-11-11T08:27:54+0000
好彩搵到EEiphone維修換mon,快捷方便,同埋我上個月在布吉跌爆mon後換了無牌Mon後睇野一直... 以為自己老花得好嚴重,原來關個mon事,靚仔幫我換完後,我視野即正常番!多謝曬,絕對推薦!👏🏻👏🏻👏🏻👍👍👍read more
Step Cheukhintungxd
Step Cheukhintungxd
2018-10-14T12:27:35+0000
好方便約係地鐵站!!真係好快手10分鐘就整完!! 有效率又唔貴仲好好禮貌!! Thank you so much!!
Xanthus Lam
Xanthus Lam
2018-10-12T08:08:40+0000
convenient, reliable, reasonable price, speedy repair
Hugo Bu
Hugo Bu
2018-10-04T10:30:55+0000
師傅有禮貌又專業,好好手工,好快搞掂。
Miles Olajuwon Lai
Miles Olajuwon Lai
2018-09-19T11:21:45+0000
EEiPhone 手機維修站,值得推薦,專業iPhone... 換mon,幾分鐘就換好,唔使留機,即時搞掂,又快又靚又正,thxread more
Almond Piglung
Almond Piglung
2018-09-18T15:17:54+0000
Good
Yanni Ng
Yanni Ng
2018-08-24T05:06:23+0000
快速,專業,值得推薦
Fok TC
Fok TC
2018-08-24T02:50:29+0000
Efficient, won’t cost u much time! N Good deal for fixing a phone~
Wong Yuen
Wong Yuen
2018-08-23T10:27:35+0000
準時 維修快 解釋清楚
Tom TP
Tom TP
2018-08-23T03:44:03+0000
快,方便!絶對值得一試
Battista Leung
Battista Leung
2018-08-22T11:55:38+0000
中午爆mon放工後就即刻整好準時而且快速,好評
Angus Chow
Angus Chow
2018-08-21T12:08:46+0000
老細工作效率奇高 10鐘左右搞店換液晶 做野又細心 拆機後又確保所有野冇問題先交還比我... 加上有問必答 實推薦比朋友�read more
Ivan Sheamus
Ivan Sheamus
2018-08-20T11:54:01+0000
安排快~值得支持 好評
MP Tsoi
MP Tsoi
2018-08-17T13:22:07+0000
師傅真係手勢好,又快,又俾你睇住整👍🏿
Ma Wingman Chloe
Ma Wingman Chloe
2018-08-16T13:40:25+0000
好快就搞掂!價錢又合理!
Wing Pang
Wing Pang
2018-08-16T12:57:57+0000
Good and fast Worth to recommend
Po Chun Hei
Po Chun Hei
2018-08-15T14:10:58+0000
無伏,友善,殷勤,專業,禮貌,方便
Kos Ko
Kos Ko
2018-08-14T13:51:49+0000
***** ... 極佳師父效率,態度,技術,聯繫全部一流中嘅一流,10分滿分比足9.5,留番d進步空間,會極力推薦比朋友們!!Thanks a lot EEiPhone~read more
Kimmy Cheng
Kimmy Cheng
2018-08-11T12:23:24+0000
Highly recommended, super efficient and convenient. Service quality is good as well!
黄綺婷
黄綺婷
2018-08-04T13:32:45+0000
換左個後鏡頭都唔洗15分鐘,真系好快手專業,快手,值推介
Jan IP
Jan IP
2018-08-04T13:30:46+0000
專業 快手 誠信可靠 強力推介!
Tung Yeung Yeung
Tung Yeung Yeung
2018-07-31T14:32:34+0000
師兄手勢好 維修速度快
Ho Sin Ting Dydy
Ho Sin Ting Dydy
2018-07-27T15:56:04+0000
已經搵eeiphone維修電話2次!一次換電,一次換LCD。兩次預約都係回覆快,維修第二日就有... 期整!最好係可以係就近地鐵入面整,睇住維修係快狠準!簡直係我電話救星!最要讚賞既係,電話出現其他問題,都好盡力提供方法俾我試下處理,而係成功處理!我唔止想俾5�仲想俾5��!read more
Hoi Mei Ma
Hoi Mei Ma
2018-07-25T11:12:03+0000
Nicholas Ng
Nicholas Ng
2018-07-24T12:12:24+0000
好耐冇見嘅老朋友,一爆mon就醒起你fb嘅報導,wtsapp你就有得整😍見住你做得好快同好認... ,真係好佩服💪🏼加油呀!行行出狀元,好開心身邊有個叻人🤤得閒飲茶🤣最重要係多謝你幫我整返好個mon,我會推薦比frd咖👍🏼😝read more
Zoe Hui
Zoe Hui
2018-07-24T11:41:12+0000
師傅好快手 同埋好好生意 做唔停�
Stan Chan
Stan Chan
2018-07-22T11:04:06+0000
Very humble and skilful technician. Highly recommended!
Ave Pang
Ave Pang
2018-07-14T06:11:40+0000
琴晚跌爆左電話mon😭今朝即刻約整mon好快有得整到,師傅好細心,效率高👏🏻10分鐘內... 整完😱部電話重生了☺️萬分感謝🙏🏻🙇🏻‍♀️值得推介!👍🏻read more
Cheung Ching Fong
Cheung Ching Fong
2018-07-07T13:35:20+0000
服務態度好好,好滿意
Yuhin Ho
Yuhin Ho
2018-07-04T05:28:16+0000
首先速度快,8分鐘左右就可以換到,換果d芒好正,一定係正貨,另外又說出了我手機的問... 題,並給予最好的意見,手機好事一定要搵呢間read more
Tania Lam
Tania Lam
2018-07-01T05:04:32+0000
前一日預約,第二日即刻可以整。我部6s爆玻璃,本身可以只換新一塊玻璃,但以前唔知有... 依間咁好既維修電話店,所以返左大陸整(計落都唔太抵-.-)換左個山寨液晶,因為依個原因,需要換埋原廠mon。唔換唔知大陸個山寨mon咁差(色差/觸控...),專業既師傅換得好快,態度非常好,換完又會再檢查多次,好專業咁睇得出手機零件已經被大陸間店換走左某東西。所以真係好推薦比其他朋友!read more
C Jr Wong
C Jr Wong
2018-07-01T00:57:37+0000
三個字 : 快、靚、正!更換後出現有小問題,仍會跟進,唔該晒 �
Nicole Chan
Nicole Chan
2018-06-28T06:49:03+0000
尋晚跌爆mon 約左今日整師傅whatsapp覆好快 又細心仲要好快手好熟手... 唔駛兩個字就整好�感謝��read more
An Gel Ta Ng
An Gel Ta Ng
2018-06-19T11:42:04+0000
預約好方便,我即日約都有得整,整mon全程都有得睇,師傅非常專業,又快手。絕對會介... 給朋友!read more
Mak Lai Him
Mak Lai Him
2018-06-18T11:58:30+0000
Kristy Chow
Kristy Chow
2018-06-16T12:45:13+0000
琴日爆完mon,今日整好啦。成個過程十分鐘吾洗,好快手。整完同新既一樣,大力推薦呀。
Tobbie Chan
Tobbie Chan
2018-06-16T10:57:03+0000
由whatsapp約師傅到面對面維修只係用左20分鐘, 價錢非常合理 值得推薦�
Tina Wong
Tina Wong
2018-06-15T13:03:11+0000
Very efficient�
Wong Tsz Kit
Wong Tsz Kit
2018-06-07T04:59:44+0000
Thank you 好快手 我會介紹俾人👍👍👍👍超好人
Yuko Yip
Yuko Yip
2018-06-06T00:34:01+0000
朋友介紹話快靚正,我whatsapp... 佢已經好快回覆,夜晚搵佢第二日已經有得整啦,整既過程我計過用左十分鐘倒,值得推介👍🏻read more
Tom Poon
Tom Poon
2018-05-31T16:59:21+0000
今日唔小心跌了個IPhone... 落地,即刻係網上面搵邊到得整,見到eeiphone好多人比好評,而且信譽幾好,試過都覺得唔錯,特別是效率好高,爆mon係whatsapp約完可以即日約地點時間,第二D維修店可能會係黑店,呢間好有心幫我check左幾次,仲有埋保養,隔左一陣就已經整好曬可以用得返,仲好有耐心貼埋張mon貼比我,讚!read more
Sin Hung Chu
Sin Hung Chu
2018-05-26T05:49:38+0000
好方便好易約 整得好快 thank you~
Rainbow Cch
Rainbow Cch
2018-05-14T17:07:55+0000
電話落地mon碎晒,方便預約整mon,熟手好快就整好,又教我如何保養,值得推薦���
Chin Darvish
Chin Darvish
2018-05-07T07:24:09+0000
2號個日唔小心跌爛左個mon,上網搵到eeiphone,放工就約左即日係太子整番,過程(計埋朋... 電話換埋電)都係15-20分鐘左右!師傅仲好nice教我地點樣用電最好,爆mon又會幫手痴埋mon貼同有保養!真係好好!最好係即日就搞掂番,都係見左個爛mon幾粒鐘咋��read more
Mingson Cheng
Mingson Cheng
2018-05-02T09:28:18+0000
專業 爽手 態度好
柑甘
柑甘
2018-04-28T04:38:55+0000
預約方便,準時到達!即場維修 check 機換mon到尾都只需15分鐘 睇住維修... 淨手工都值了!新既一樣好彩我遇到佢 吾係我又要買新手機了��read more
Miao Cat
Miao Cat
2018-04-23T06:00:23+0000
Chan Wai Lok
Chan Wai Lok
2018-04-16T14:16:41+0000
Margaritte Ng
Margaritte Ng
2018-03-29T05:44:45+0000
Fai leng jeng ����
Armando Cheung
Armando Cheung
2018-03-28T13:45:38+0000
Super good service!
Ho Yan Tommy Chan
Ho Yan Tommy Chan
2018-03-27T09:48:40+0000
張文熙
張文熙
2018-03-26T12:46:13+0000
高質素又好快 十分鍾都唔洗換得曬電池同monGoodgoodgood
Tan Angel
Tan Angel
2018-03-20T05:48:50+0000
我個Mon... 跌爆左,唔夠膽比阿媽知,跟住上網睇到佢啲資料,跟住第二日即刻去地鐵站維修,真係好快,又好Nice ,佢仲好貼心地提醒我買翻個手機套,下次部電話有事一定會搵返佢read more
Renee Ng
Renee Ng
2018-03-19T09:58:14+0000
Sandy Yip
Sandy Yip
2018-03-19T08:53:25+0000
又跌爆咗個mon,今次係第二次啦😭好彩即刻揾到EEI... phone哥哥幫我整🙈即日約,即日整,快到無人有👍🏻又專業,手勢又好~因爲我部機跌到彎埋 3D touch唔係好sense到 佢都重新拆咗再整過 以後再岀事一定會再揾佢(當然最好唔好😂😂😂read more
Janet Li
Janet Li
2018-03-17T08:44:16+0000
Lo Elf
Lo Elf
2018-03-17T05:24:19+0000
大開眼界,快靚正,方便,港鐵站就可以換mon, 超贊,師傅非常細心���
Andisen Ka-Shun Adrian Leung
Andisen Ka-Shun Adrian Leung
2018-03-15T07:03:53+0000
手勢好����妙手仁心
Andy Ching
Andy Ching
2018-03-14T13:28:02+0000
好有效率同方便,會介紹俾朋友�It's very efficient and convenient �
Vincent Chow
Vincent Chow
2018-03-14T13:18:52+0000
第一次跌爆mon... ,上網搵到呢間小店。大部份車站都可以幫忙維修,方便快捷。六點跌壞,九點就可預約到。師父非常好人,技巧純熟,又教埋我點check,非常友善,十分鐘左右就攪店,仲有一個月保養,值得推介!read more
Cheery Cheng
Cheery Cheng
2018-03-14T12:42:35+0000
真是不得了�幫襯左兩次以上 師傅極級nice同快手三兩下手勢就換左個mon�晏就約整... 今晚就整到我個花綠綠既mon同裂哂既mon貼都一次過換哂�即刻靚到好似新既咁�價錢又平 質素又好 速度又快真係搵唔到有乜要彈�希望唔好咁快再要搵你��read more
Ammy L Ammy
Ammy L Ammy
2018-03-11T10:09:56+0000
Highly recommend. It is easy to make an appointment. I can see the whole process when he changes the monitor. It... makes me feel safe. The quality is excellent.read more
Joseph Choi
Joseph Choi
2018-03-10T05:24:50+0000
Perfect screen replacementVery good service and speedy
Yeung Sai Wai
Yeung Sai Wai
2018-03-09T08:42:48+0000
好方便,任你隨時約時間地點而且whatsapp回覆問題回覆超快真係前後十分鐘搞掂服務態... 超nice真心推介👍👍👍read more
Jessie Wong
Jessie Wong
2018-03-07T06:41:25+0000
好有效率同方便,會介紹俾朋友👐🏻It's very efficient and convenient and only cost around 10 mins to... fix the problem!read more
Cherry Kwok
Cherry Kwok
2018-03-05T15:24:06+0000
好快檢查左係個mon壞而唔係底板壞引致黑屏,即刻換左個mon� 真係好快前後十分鐘
Wsiean Lim
Wsiean Lim
2018-03-03T06:57:41+0000
Extremely efficient and professional. Got my cracked screen and battery replaced in less than 15 minutes!
Zoe Cheng
Zoe Cheng
2018-03-02T08:04:24+0000
Kitty Ng
Kitty Ng
2018-02-15T06:24:04+0000
超快,係面前親自換電池/MON,約港鐵位置超級方便。
Melo Tang
Melo Tang
2018-02-15T03:05:48+0000
NoiSy Yung
NoiSy Yung
2018-02-10T05:15:35+0000
Koey Ma
Koey Ma
2018-02-09T10:15:44+0000
好細心 換前後都有幫我check function最重要係快 朝早爛咗 下晝就即刻換返好 好方便
Ah X Ho
Ah X Ho
2018-02-07T23:13:16+0000
Kawal Cheung
Kawal Cheung
2018-02-03T16:08:05+0000
服務好好,又快手,又有責任感。下次都會搵佢整電話 ,不過希望吾好有下次��
Himie Sung
Himie Sung
2018-02-01T05:31:13+0000
Shelley Chan
Shelley Chan
2018-01-29T13:31:07+0000
Sai Chan
Sai Chan
2018-01-29T10:38:03+0000
覆得好快,即日整! 整得快,新機一樣! 唔該哂!
Crystal Lee
Crystal Lee
2018-01-28T09:26:46+0000
Very efficient and professional service by EEiphone. Checked your phone thoroughly with care before fixing it. Polite... and thoughtful. Highly-recommended!read more
Kwan Lam Wong
Kwan Lam Wong
2018-01-27T15:08:24+0000
認真,雖然最後部電話最後冇整到(因為係詢問過程得返),但係態度,回覆速度,同細... 程度都係好好。唔會聽我講完電話既情況之後就一口咬定話係液晶壞左,會問埋我有冇試吓咁樣㩒...咁樣㩒未。read more
Scofield Leung
Scofield Leung
2018-01-24T10:47:46+0000
Douglas Cheng
Douglas Cheng
2018-01-22T12:38:10+0000
服務態度好好,即時回覆�咁岩師傅係附近,由約師傅時間到換完玻璃都係半個鐘左右�... �全程睇住師傅換,手勢相當純熟,重隨便除塵�����最緊要價錢相當合理,適合唔想換機既朋友�����read more
Emma Chu
Emma Chu
2018-01-21T13:54:15+0000
快、靚、正!有需要一定再幫襯!師傅好好人�
Jeffrey Lam CF
Jeffrey Lam CF
2018-01-21T05:31:15+0000
Ng Yen Tak Norman
Ng Yen Tak Norman
2018-01-19T08:16:42+0000
Outstanding service. Good job young man!
Cathy Tsang
Cathy Tsang
2018-01-19T02:13:29+0000
巳經第二次幫襯啦!壞左mon好快可以係屋企附近既地鐵站客戶服務部維修,而且維修時間... 快,換mon換電池都唔洗十分鍾,超方便。read more
Mc Lau
Mc Lau
2018-01-16T10:48:34+0000
Katie Aurora
Katie Aurora
2018-01-15T08:27:15+0000
救世主 � � �
Stella Chan
Stella Chan
2018-01-15T06:33:35+0000
Thomas Wan
Thomas Wan
2018-01-14T09:38:15+0000
壞咗電話一真躊躇幾時去邊到整好,好彩朋友介紹,然後即日就搞掂咗,又可以企係隔黎... 住,超放心,超方便,大讚!read more
靳魯騰
靳魯騰
2018-01-14T07:09:25+0000
Joel Lee
Joel Lee
2018-01-13T08:37:07+0000
老實維修員,維修速度快。價錢合理,使用原廠零件。
HoCheong Leung
HoCheong Leung
2018-01-09T15:34:20+0000
He used a few minute only to repair my iPhone 7+.It is very fast.
潘儒
潘儒
2018-01-09T12:38:46+0000
本身個已經跌到好碎見到哂零件,經同事介紹搵到eephone,師傅check完之後,好快就已經換mo... n,前後都係10分鐘左右,換完仲幫我check埋其他功能正唔正常,加埋個新mon貼,好勁�下次有朋友整mon會介紹你俾佢地。read more
Alma Pun Chan
Alma Pun Chan
2018-01-09T10:57:04+0000
昨天不小心跌了個IPhone... 落地,成個裂咗。第一次要整電話,急call朋友問問邊度有得整,她們介紹了EEiphone. 今天剛剛整好,簡直平、靚、正��超級推介����read more
Kj Lee
Kj Lee
2018-01-07T18:20:06+0000
換電池5分鐘唔使。俾個good 你�
Yeung Kwok
Yeung Kwok
2018-01-07T12:59:26+0000
非常好,超級快手,無色差,值得推介。最緊要係好好好平。。。
Kenneth Kung
Kenneth Kung
2018-01-04T08:08:03+0000
師傅準時,維修快捷,換電一take攪掂,還免費處理左先達換mon... 前置video冇聲等問題雖然Apple 安排平左換電,但要排隊,又要走到門市等,現在部機已經在peak CPU frequency 運行,快左,順左好多,值得找EEiPhone 師傅換 !read more
Nicholas Uriel
Nicholas Uriel
2018-01-03T04:51:32+0000
價錢公道而且係地鐵站即場維修十分方便我整完幾個月後跌左部電話,入面啲零件鬆左佢... 費幫我整返read more
Choi Yat Chiu
Choi Yat Chiu
2018-01-01T14:24:04+0000
深夜12點幾壞電池,不停白蘋果重新開機,第日仲要開會..好彩有你地,即刻出黎幫我維修,又快... 快手搞掂..感激不盡.read more
Ivan Chan
Ivan Chan
2018-01-01T12:00:33+0000
He helped me a lot of times. Everything is genuine apple’s part. Service excellent. Price excellent. Highly... recommended.read more
Perry Chau
Perry Chau
2018-01-01T08:50:11+0000
Super fast (around 5 mins) and skillful to get my iphone 6s cracked screen changed today inside a MTR station. And it... only cost me HK$500 (c.f. $1400 quoted from Apple). Very impressive by EEiPhone service. I will find them again definitely if my iphone get trouble in future!read more
Hil Duff
Hil Duff
2017-12-31T05:32:49+0000
準時、有禮貌、專業!換mon 全程不用10... 分鐘。隨後去別處貼保護貼時師傅讚嘆:「你不跟我說我也發覺不了Mon 被換過。」「這手感是原廠Mon。」read more
Teddy Cheng
Teddy Cheng
2017-12-30T07:53:18+0000
超快換mon,前後十分鐘都唔洗。又準時到達
Mini Yu
Mini Yu
2017-12-30T06:54:53+0000
好快😍
Ivan Mok
Ivan Mok
2017-12-30T05:58:43+0000
Chu Kwai Ting
Chu Kwai Ting
2017-12-29T11:45:57+0000
Rnomyad CH
Rnomyad CH
2017-12-29T10:58:13+0000
Very professional and nice man, <10 mins for whole battery changing process�
Danny Lau
Danny Lau
2017-12-29T10:27:00+0000
爽 快!! good
Michelle Shum
Michelle Shum
2017-12-29T10:00:47+0000
快靚正��同新既一樣
Karry Lai
Karry Lai
2017-12-28T03:59:58+0000
Ky La
Ky La
2017-12-26T10:34:25+0000
Professional service and detail minded. Reasonable price, highly recommend �
Allen Lam
Allen Lam
2017-12-26T08:15:28+0000
WC Chan
WC Chan
2017-12-25T04:48:45+0000
Jeff TC
Jeff TC
2017-12-23T10:52:04+0000
Met me at the MTR station and fixed it like a pro in 5 minutes ! Very impressed !
Gladys Ho
Gladys Ho
2017-12-23T09:57:03+0000
Falerie Fok
Falerie Fok
2017-12-23T05:43:11+0000
Amanda Lam
Amanda Lam
2017-12-22T09:45:41+0000
Fiona Yiu
Fiona Yiu
2017-12-21T12:02:49+0000
師傅好好人,準時(係早到),仲快靚正搞掂部機���今日約聽日都即刻約到... (仲問我會唔會約即日都可以), 超好服務:Dread more
Jacqueline Fung
Jacqueline Fung
2017-12-21T08:35:05+0000
準時又快手��
Yiu Fai Kwong
Yiu Fai Kwong
2017-12-20T15:27:58+0000
Ken Ling Sing
Ken Ling Sing
2017-12-20T15:23:20+0000
Ti Chan
Ti Chan
2017-12-20T11:17:12+0000
師傅手工好,快手,料靚 而且師傅可以就到時間及就腳地點係附近地鐵站進行非常方便。
Winnie Y Dung
Winnie Y Dung
2017-12-20T05:55:42+0000
真係又快又Pro!準時有交帶,整緊個陣仲會講幾句做緊咩,安心好多~... 尋晚跌爆,今朝求救,食lunch已經整返好,快靚正!下次再有事(雖然唔會想有)會再幫襯~read more
Tszkit Lau
Tszkit Lau
2017-12-20T02:35:44+0000
服務一流快速換mon十分鐘左右搞掂價錢合理表現專業仔細分折機身合唔埋既原因暫時... 有問題相信日後有事會繼續幫親繼續努力�read more
Wong Choii
Wong Choii
2017-12-17T14:12:54+0000
6s爆左mon好耐 而家先整 整完視野清晰 而家換埋電 正😚😚同埋wtsapp約好快就可以換 唔該晒
Kelvin Chun Shing Cheung
Kelvin Chun Shing Cheung
2017-12-16T12:11:13+0000
剛剛塭完師父維修,收費合理,細心,態度非常友善,整完好似新嘅一樣👍... 給我感覺好有責任心。有個好處就係不用去指定的鋪頭,相約方便的地鐵站,節省很多時間👍read more
Agnes Lau
Agnes Lau
2017-12-15T11:24:01+0000
人多到爆的尖沙嘴站月台,師傅唔洗十分鐘搞掂,送埋玻璃mon貼,超快手,嘆為觀止!!... ��read more
Joanne Lo
Joanne Lo
2017-12-15T06:02:51+0000
Yantung Sze
Yantung Sze
2017-12-14T16:05:48+0000
Annie Pun
Annie Pun
2017-12-14T11:44:11+0000
Nice and quick service �� Support�
Lorrie Gin
Lorrie Gin
2017-12-14T10:04:49+0000
Kelvin Wong
Kelvin Wong
2017-12-12T11:44:52+0000
Grace Luk
Grace Luk
2017-12-11T05:12:59+0000
Broke my iPhone 6 Plus mon glass at 11:30. Made appointment and get fixed by 12:45 at nearby MTR from my office.... Skilful and efficient! Highly recommended!read more
Jack Son NG
Jack Son NG
2017-12-10T10:51:51+0000
專業同快!
Sara Liu
Sara Liu
2017-12-10T10:05:19+0000
好勁啊👍🏻雖然唔想再見你,因為見親代表出事🤣
Miu Sum Chiu
Miu Sum Chiu
2017-12-09T02:37:54+0000
李天澤
李天澤
2017-12-08T15:10:16+0000
果然真材實料 --... 平得嚟又快,靚得嚟又正。極速嚟到,換得又快又俐落,又好服務,又唔算貴,五分有十分,值得推介 🙂read more
蕭鴻燊
蕭鴻燊
2017-12-08T10:18:04+0000
My phone screen cracked this morning, and I called James (referred to me by a friend who was very satisfied with his... work) to see if I could get it fixed tonight. He just fixed it for me moments ago (under 10 minutes)! He is amazing - responsive with messages, professional and efficient. I recommend this reliable service to everyone!read more
牙昱
牙昱
2017-12-07T09:37:26+0000
快手真係十分鐘內搞掂,師傅熟手技工��
Vivian Miu
Vivian Miu
2017-12-07T07:35:51+0000
超快,手機換電3分鐘搞掂👍
Anthony Cheng
Anthony Cheng
2017-12-07T07:08:02+0000
換mon超快 大約十分鐘即場搞掂
Sonija LingLing
Sonija LingLing
2017-12-07T06:26:02+0000
回覆快,15分鐘已完成,careful and nice ,will recommend to friends
馮峰玲
馮峰玲
2017-12-06T05:41:40+0000
整得好快手的說😆而且可以約係地鐵站當面睇著整相當放心,好好服務呀。而價錢又便,... 係不二之選呀read more
Flora Tsang Pui Po
Flora Tsang Pui Po
2017-12-05T12:41:53+0000
A highly recommended iPhone maintenance. He is a very humble and professional guy. I met him tonight at 7:29pm and got... my phone 6 5.5 display changed at 7:45pm, including 8 minutes in checking if the functionality is all normal and “repairable”. He displayed all steps in front of you that is impossible to “steal” any parts from you. Grade A++!read more
Simon Cheung
Simon Cheung
2017-12-05T12:15:40+0000
Ursulina Leung
Ursulina Leung
2017-12-05T09:54:13+0000
Ernest Ng
Ernest Ng
2017-12-05T04:22:50+0000
Milly Wong
Milly Wong
2017-12-04T08:52:32+0000
15分鐘內整好哂 全港最平真心換mon換電池都做到快靚正再爆mon都係搵佢... 即日約即日整又勁就腳 又有保養 再跌都唔驚:)read more
Charlotte Bean
Charlotte Bean
2017-12-04T06:10:42+0000
Very fast response and good service . the price is resonable as well .
Next Reviews